dilluns, 28 de febrer del 2011

II Duatló de muntanya de Terrassa



Entrevista amb la gent de Tv Terrassa.

Molt ambient i més de 300 inscrits al II duatló de Terrassa.
Diferents carpes de marques esportives i botigues del sector donaven molt color a la zona de boxes i sortida i arribada.

Per la meva part encarava el duatló amb moltes ganes ja un pel més recuperat de la marató. Tret de sortida per donar pas a un 1er tram de cursa a peu molt ràpid on em vaig trobar molt be i vaig compartir cap de cursa amb un dels classics del duatló català el David Serra.

A boxes em portava 5 segons i en sortir-hi el vaig atrapar per fer els 1ers trams del sector de btt junts, fins a les 1eres rampes d'una llarga pujada on ja em vaig destacar una miqueta.

El circuit de btt va ser divertidísim amb unes baixades per corriol molt divertides i técniques, combinat amb trams de pistes força trencacames. Poc a poc vaig anar agafant diferencia respecte al grupet que venia per darrera, per afrontar la 2a volta del circuit amb molta tranquilitat.

En baixar-me de la bici per fer l'últim tram de correr la diferencia era ja de més de 4 minuts.

El darrer correr molt curtet i ràpid, poc més de 8 minuts, i ja a l'arribada molt content per una nova victoria, la més comoda de la temporada, amb gairebé 5 minuts respecte al 2on classificat.

Dèspres un molt bon avituallament, massatge i xocolata desfeta amb melindros, que més es pot demanar a una organització

Per últim agrair i felicitar a la gent del club natació Terrassa per l'organització i el gran recorregut que van preparar.

Espero poder repetir l'any que ve!

2 comentaris:

  1. quin orgull haver-te vist a la nostra duatló Pau!. Des del CN Terrassa-Morenito (secció tri) una abraçada!

    ResponElimina
  2. Un amic m'ha passat aquesta foto per mail i m'ha fet molta il·lusió veure-la, perquè qui et fa l'entrevista sóc jo!

    Rosa

    ResponElimina